Нетикет


Отнасяйте се с другите така, както искате и те да се отнасят с вас”!

  Нявсякъде умните, интелигентни и възпитани хора се съобразяват с някакъв етикет. Това е едно от нещата, което ги отличава от останалите и прави наистина добро впечатление. В интернет не е по- различно.

Колкото повече толкова повече, казал Мечо Пух. Тази умна мисъл на великия мечок важи с пълна сила и за нашето отношение към коментарите. Ние обичаме вашите коментари. Искаме много ваши коментари. По някога се случва коментарите да са по-интересни от самите публикации. Ще се опитаме нашите публикации да са ви достатъчно интересни. Разчитаме за същото и за вашите коментари.

В Epis ви предоставяме свобода да пишете на воля. Пишете за всичко което ви вълнува и ви е провокирало по някакъв начин. Пишете така, че другите да ви разберат. Да им е приятно да прочетат мислите ви.

Комуникирайте по между си. Дискутирайте. Спорете. Но, както навсякъде, така и тук има правила, наречени Нетикет, на които ние особено държим.


Как се пише коментар?Лесно. Но ако случайно не знаете как се пише коментар, по-добре не пишете веднага, а първо се заинтересовайте как става това - прочетете по- долните редове.


Какво да напиша в коментара?


Пишете по темата. Не е готино да пишете нещо, което няма общо с темата която коментирате. Може да го направите, но не се сърдете ако ви изтрием коментара.

Опитайте се с написаното от вас да бъдете полезен на тези които ще го прочетат. Не е задължително да пишете на Вие, но е хубаво да пишете с уважение към другите.

Задължително е да пишете на български. Чудесно би било да пишете и грамотно. Може да бъдете иронични, но не бъдете цинични.

Не пишете само с главни букви – не е хубаво, не отговаря на добрия етикет и тон.

Съдържание, което е сексистко, призоваващо към насилие, съдържащо заплахи, оскърбително, обидно и/или расистко ще бъде изтривано. Също така ще бъдат изтривани и линкове към други сайтове, телефонни номера и друга информация съдържаща лични данни.

Всякакви рекламни дейности, без нашето разрешение, ще бъдат изтривани.

Потребителите носят пълна отговорност за своите коментари.

Коментарите в нашия сайт отразяват единствено мнението на отделните читатели. Epis.bg не носи отговорност за пълнотата и точността на съдържанието. Настоящите правила важат и за използването на потребителски имена.

И нека коментарите започнат сега!