7 качества на парфюмите, по които мъжете си падат

A+ A-
6026 прегледа 0 Коментара
Има много парфюми, които мъжете обичат по редица причини. Общата характеристика на всички очевидно е качеството на аромата, който придава на мъжете изключителен образ в очите на хората около тях. Факт е, че парфюмите се използват не само по собствен избор, но има връзка и с това доколко биват харесвани от останалите.

#1. Хипнотизиращ аромат


хипнотизиращ аромат

Това със сигурност е характеристика, която притежават парфюмите, които мъжете обичат. Атрактивният аромат впечатлява всеки и кара хората да ценят вас и добрия ви вкус. Уханието обаче, не трябва да бъде прекалено остро, тъй като може да подразни останалите. Вместо това трябва да бъде леко и приятно, за да може да направи добро впечатление.

#2. Дълготраен ефект


дълготраен ефект

Парфюмите, които мъжете обичат да ползват имат качеството да оставят ефекта си дълго време след употреба. Ароматът трябва да може да оставя дълготраен ефект и ще ви поддържа в добро настроение, както и ще ви напомня усещането за свежест през целия ден. Представете си, че се парфюмирате сутринта и след 3-4 часа ароматът избледнява. Това е основен недостатък на повечето парфюми, но качествения аромат ще остави дълготраен ефект.

#3. Наличност


наличност

Друго качество на парфюмите, които мъжете обичат да ползват, е тяхната наличност. Ако парфюмът е на пазара от доста дълго време, то тогава той се харесва от мнозинството хора, а мъжете нямат колебания да купуват такива парфюми. Топ марките са обикновено тези на харесваните мъже, защото те са налични и лесно достъпни на пазара и по този начин можете да продължите с избора си.

#4. Достъпност


достъпност

Това е решаващ фактор за всеки избор. Обичате да си купувате неща, които може да си позволите. Повечето качествени парфюми са доста скъпи и човек не може да си ги позволи лесно. Мъжете обичат парфюми, които могат да си купят, без това да се отразява на бюджета им, и които могат да ползват винаги.

#5. Всеобщото мнение


всеобщото мнение

Преди да си купят парфюм, мъжете обичат да знаят мнението на хората за него. Ако много хора го употребяват, то тогава парфюма е добър избор, в противен случай, трябва да бъде направено по-обстойно проучване.

#6. Без странични ефекти


без странични ефекти

За да получат желания аромат, някои компании смесват масла и съединения, които могат да бъдат вредни за вашето здраве. Със сигурност мъжете няма да искат да си купят парфюм, който наранява кожата им или причинява инфекции. Поради тази причина, безопасните парфюми са най-важният избор за всички мъже.

#7. Впечатляваща опаковка

впечатляваща опаковка

Внушителните опаковки изкушават всички мъже и за това те обичат да купуват парфюми, които са опаковани във впечатляващи опаковки. Ако опаковката не е на нужната висота, малко хора биха си купили парфюма, дори и да ухае прекрасно. Някои компании произвеждат много атрактивни бутилки за техните парфюми, но аромата не е толкова добър. За това, трябва да опитваме да избягаме такива пазарни трикове.

Парфюмите които мъжкия пол обичат имат още много качества. Вече дискутирахме основните. В днешни дни носенето на парфюми се превърна в начин на живот; всеки иска да бъде забелязан с възможно най-добрия аромат. С развитието на технологията, много нови съвременни методи се наложиха, за да се постигне желания аромат за дълъг период от време.

А какво смятате вие за качествата на парфюмите, по които мъжете си падат? На кое качество държите най-много? Споделете вашето мнение!
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари