Черен петък 2020! Грешки, които не трябва да допускате, за да се възползвате от огромните намаления

A+ A-
2602 прегледа 0 Коментара
Ако търсите наистина изгодни оферти в Черен петък на парфюми и козметика, вероятно вече трябва да започнете да сравнявате цените в интернет.

Вероятно всеки желае да намери своята оферта в този ден на намаления? Независимо дали ще купувате коледни подаръци или просто искате да пазарувате за себе си, но трябва да се възползвате максимално от всяка минута. Пригответе се за Черен петък 2020, като избягвате тези най-често срещани грешки при пазаруване, които повечето правят.

1. Не чакайте само деня на Черен петък
Много от компаниите започват да предлагат своите оферти още преди самия ден. Можете да си обработите поръчка по интеренет, всеки ден дори през почивните, независимо от сезона.

Може би всеки от вас си задава въпроса: „Много по-евтино ли ще е на Черният петък"?

Да! Можем да ви уверим, че повечето цени в тази кампания си заслужават. Ще намерите наистина добри оферти за продукти и услуги. Никак не е лесно да откриете любимите си продукти, намалени с 50% или повече. Не се колебайте и се възползвайте от шанса. Дори стоки, които рядко поевтиняват, могат да бъдат намерени с отстъпка от около 30% през този период.

Въпреки че Черният петък е само един ден, има наистина страхотни намаления, които си заслужават. Просто трябва да бъдете по-внимателни и да разгледате офертите, които наистина си заслужават.

2. Не пазарувайте само в Черен петък
Всички говорят за този специален петък така, сякаш е само един ден, но трабва да знаете, че продължава много по-дълго. Повечето продажби започват в началото на седмицата на Черен петък и продължават до следващата седмица. През двете седмици виждаме едни от най-добрите оферти през цялата година.

Тази година планираната дата е на 27 ноември 2020 г. и бизнесът вече подготвя своите супер предложения. Очаква се рекорден брой продажби през този период.

3. Планирайте вашите покупки предварително
Можете да намерите наистина изгодни оферти, които си заслужават. Имате нужда от план за действие, за да се възползвате максимално от Черния петък. Повечето реклами вече са започнали. Сега е време да разгледате рекламите и да помислите за продуктите и услугите, които си заслужват да бъдат в списъка ви за пазаруване.

Съветваме ви да следите цените на желаните парфюми и козметика, така че ще бъдете уведомени незабавно по мейл, когато достигнат желаната от вас продажна цена. Ако знаете какво искате да закупите е лесно да си обработите поръчка на цените, които ви удовлетворяват.

Различните дни можете да се възполваве от различни оферти. Например в Деня на Черен петък се продават нишови парфюми и козметика от най-висок клас, но не забравяйте, че има и Cyber Monday. Статистиката показва, че през този ден се купуват много подаръчни комплекти. Огромни намаления и шанс за изгодни коледни покупки.

Докато правите плановете си за пазаруване, имайте предвид, че всеки ден компаниите предлагат отстъпки за различни артикули. Черен петък обикновено е денят с най-много продажби, исторически чудесен ден за закупуване на нишови парфюми и луксозна козметика.

Това са дни на големи намаления. А Cyber Monday вероятно ще предлага оферти на българския пазар за любими парфюми и козметика. Просто трябва да следите рекламите.

4. Да приемем, че всяка оферта за Черен петък е изгодна
Както всяка година, можете да очаквате хиляди оферти през този ден.

Преди да обработите поръчка е необходимо да сравните цените, за да може да изберете възможно най-изгодната оферта за вас. Не купувайте импулсивно нищо, което има етикет „намаление“ в този ден, направете малко проучване, за да сте сигурни, че имате възможно най-добрата цена.

5. Бъдете първи при закупуването на нужите артикули
Макар че със сигурност може да е трудно да станете рано от леглото, има стоки, които наистина си заслужават усилията. Както всяка година има отлични попадения. Има артикули, които са намаление с 40%, 50%, 60%, 70% и дори повече. Направете списък, следете цените и не се колебайте да пазарувате. Не забравяйте, че това е денят на огромните намаления.

6. Не пазарувайте само във физически магазини
Въпреки че в магазините се предлагат много промоции, по-голямата част от общите промоции по време на периода на Черен петък ще бъдат достъпни в интернет пространството. Ако не искате да напуснете дома си, пазарувайте и се възползвайте от онлайн пазаруването. Тази година дори е препоръчително да се направи поръчка у дома, заради създалата се епидемиологична обстановка.

7. Предложенията "втора ръка“
Има тенденция търговците да предлагат огромни отстъпки за стоки втора ръка или продукти с дефектни опаковки за Черен петък.

В много случаи „втора ръка“ означава, че продуктът е ремонтиран, за да изглежда като нов (понякога дори с оригиналната опаковка). А продуктите с „отворена кутия“ обикновено са само артикули, които са върнати неизползвани.

Въпреки че може да е добра идея да упражните правото си за връщане, ако получите нещо, което не си струва, тези предложения са много изгодни - и продажбите могат да ги направят още по-изгодни.

8. Изчакайте безплатна доставка
Въпреки че много онлайн търговци предлагат безплатна доставка над определена сума, надяваме се и тази година повечето магазини да предложат безплатна доставка, дори по време на празниците.

9. Очаквайте истинско намаление на цените
Всеки ловец на сделки обича изгодните оферти. Няколко дни преди дългоочаквания ден си направете списък с подаръците, които желаете да подарите за Коледа. Отделете бюджет. В деня на бъдете подготвени и не губете време в избиране и търсене. Можете само да си обработите поръчка за желаните артикули. В този ден бъдете на принципа: Първият винаги печели“.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари