Комплект легло с матрак - един чудесен избор

A+ A-
1302 прегледа 0 Коментара
Изборът на легло и матрак могат да ви отнемат по-дълго време от това, което сте предвидили. Затова производителите предлагат и опция, която включва комплект – легло и матрак. Първото нещо, което трябва да направите е да прецените кой размер ви е необходим. Матракът и леглото трябва да бъдат един същ размер. Комплектите легла и спални матраци се предлагат във всички стандартни размери и могат да бъдат изработени по ваш размер. Цените на комплектите варират спрямо размерът и моделът, който искате да поръчате. Днес ще ви представим някои от най-поръчваните комплект – спални и легла в комбинация с матрак.

Хотелски комплект - 55 см

Хотелски комплект - 55 см включва – твърда основа с височина 25 см и крачета 5 см и двулицев матрак с височина 25см. Основата е изключително издръжлива на натоварване. Това се дължи на стабилната конструкция. Изработката е от дървен материал с отвори, което осигурява непрекъсната циркулация на въздуха. В цената е включен и двулицев матрак, който също издържа на големи натоварвания, благодарение на вложените материали. Ядрото на модела е изградено от бонел пружинна система, която се е доказала с времето като един от най-издръжливите материали. Пружинната система е обкантена със специални метални щанги, които гарантират още по-голяма издръжливост. Над бонел пружините е разположен слой полиуретанова пяна, която спомага за по-голям комфорт по време на сън. Дамаската на матрака е преминала антибактериална и антиалергична изработка. За да пасне с интериора в дома или в хотела ви, може да изберете цвят от богатия картел с дамаски.

Спалня Боксспринг

Този тип продукт е един от най-предпочитаните в момента. Освен матрак и основа, в комплекта са включени и: повдигащ механизъм, табла и комфортен топ матрак. Матраците, които са включени в цената са с най-предпочитаната система за сън – индивидуално опаковани покет пружини, които имат ортопедично свойство. Над пружините е разположен и слой високоеластична пяна, която допринася за по-спокоен сън и спомага тялото да заеме правилна позиция за сън. В комплекта е включен и топ матрак от полиуретанова пяна, които срещу корекция в цената може да бъде сменен и с такъв от адаптираща се мемори пяна. Голямо предимство на модела е подматрачното пространство, където може да съхранявате вещи. Комплект легло с матрак Боксспринг може да бъде поръчано с цвят по ваш избор, както и с табла с различни фигурални мотиви.

Легло Сандвич

Легло Сандвич е модел, който се откроява от останалите с практичен дизайн и размери. Леглото е идеално решение за по-малки тип помещения. Продуктът заема малко място в стаята, но бързо и лесно може да се превърне в две отделни легла, като това става чрез издърпване на долната част. Ако сте в търсене на подходящо детско легло, то това е вашият продукт. В комплекта са включени и еднолицеви матраци с бонел пружини, които ще осигурят нужната подкрепа на тялото. Изработката на модела е от издръжлив ПДЧ материал с високо качество. Матраците и леглата са със стандартните размери – 82/190 см, а габаритните са 88/197 см. Легло Сандвич се предлага в два цвята – венге и сонома, изборът на които също е включен в цената.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари