Robo VPN - супер приложение

A+ A-
7491 прегледа 0 Коментара
  Отдавна сме свикнали всичко в интернет да ни е удобно, сигурно, бързо, интуитивно и на една ръка разстояние. Не обичаме затворените врати и ограниченията и всячески се стараем да ги избегнем.

Ако имахме шанса да използваме всяка свободна Wi-Fi мрежа, за да стигнем до любимите си сайтове, но без да съществуват рискове за нашата сигурност и без притесненията, че се черпи информация от нас и IP адреса ни да остане напълно анонимен, то предполагам щяхме да бъдем особено щастливи. Всъщност това е напълно възможно и само чрез няколко кликвания. Няма лимит за ползване и е напълно безплатно – с две думи отлично предложение.

robo-vpn

Услугата идва с помощта на новото приложение ROBO VPN, което на практика изгражда VPN мрежа, гарантираща ви безпрепятствен, надежден и таен достъп до страници и сървъри из интернет във всяка точка на света.

Разбира се, ROBO VPN има и други предимства пред другите частни мрежи, които са ви известни. То може да се изтегли абсолютно свободно от пазара за приложения и няма да ви коства никаква финансова инвестиция.

Удобството при използване е несравнимо, защото интерфейсът е супер опростен и не се налага да предоставяте лични данни, когато го употребявате, нито пък се изисква регистрация.

ROBO VNP е приложение на бъдещето, както смятат и специалистите в областта на VPN мрежите. Масовите потребители търсят именно такива приложения, които са лесни за използване и дават възможност за бърз начин на управление, идеално средство за достъп до информация и сървъри и в услуга на запалените по онлайн игрите.

Загрижените за сигурността трябва да знаят, че няма ограничение за времето на логване чрез него, а и не пази никакъв архив от сърфирането ви в мрежата, като си остава напълно анонимно.

Вие просто влизате в криптираната и предпазена от чужди погледи мрежа и сте спокойни, докато разглеждате страници по ваш вкус или пък се забавлявате онлайн.

ROBO VPN е особено полезно и заради потенциала си да ви помага при заобикалянето на различни забрани.

С него ще достигате до сайтове, които не се зареждат извън България, както и такива, които не се отварят у нас. Всеки неразрешен режим на теглене на торенти, както е в Германия и САЩ например, е безсилен пред гениалното приложение. Ще можете да се насладите на локални услуги като Netflix (само за САЩ) или BBC iPlayer (само във Великобритания). Но дори и само да прескочите рестрикциите в офиса, които ви спират влизането във Facebook, Twitter и т.н., е достатъчно да оцените подобаващо ROBO VPN.

Безспорен плюс е сигурността на връзката, която предоставя. Ако например ползвате свободен Wi-Fi, през него някой лесно може да проследи сърфирането ви в сайтове, които не са специално защитени (като Facebook, Twitter и т.н. - сайтове с https система на свързване с интернет) и да открадне паролите ви. Чрез ROBO VPN това е невъзможно, тъй като реално погледнато вие използвате свободния WiFi, само за да влезете в своята частна мрежа, която е криптирана и защитена от "лоши очи".

Не на последно място е и удобството. С помощта на приложението вече можем да работим от която точка на света поискаме (стига да е свързана с интернет) и въпреки това да имаме достъп до всичко в офиса ни – документи, качени на вътрешни сървъри, вътрешни чатове и програми, дори до принтера, за да разпечатаме нещо, което колегите в офиса да получат. Свобода сигурност и удобство в едно.

Може да се използва и за лични цели, като да включите мрежата си вкъщи и да гледате филм от домашния си компютър, без той да е на лаптопа или на смартфона ви.

И ако ви трябва защитена връзка в интернет, която да се намира само на няколко клика разстояние и всички врати да са отворени за вас, именно това е начинът да си я осигурите. Останалото е детска игра и сигурно сърфиране.

Ето и стъпките за неговото инсталиране:

1. Ако използвате айфон (приложението работи само под айфон за сега), влизате в App Store и се насочвате към търсачката.


2. Можете да откриете приложението по две ключови фрази: vpn или free vpn. След като напишете едно от свете, скролнете малко на долу, докато намерите Robo VPN.


3. Ето го вече и самото приложение


4. Инсталирайте Robo VPN


5. С натискане на бутона Continue, вие се съгласявате с условията за ползване


6. Плъзнете червения бутон на плъзгача в дясно, за да стане зелен


7. След това ще ви се покаже прозорец, на който пише, че приложението иска да добави VPN конфигурация на вашия мобилен телефон. Разрешете го с “Allow”. Възможно е програмата да поиска да си въведете пин кода от съображения за сигурност.


8. Ако плъзгача горе в дясно за online и offline все още свети червено, пак го щракнете докато стане зелено.


Това е, честито!
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари