Най-честите грешки при избора на сутиени: Ролята на размера и всеки ключов детайл

A+ A-
837 прегледа 0 Коментара
Много жени носят неточен размер сутиен, без дори да подозират за това. Резултатът, освен дискомфорт, е недостатъчно добър външен вид. Има няколко фактора, които определят успешния избор и един от тях е качеството.

По отношение на последното, всички сутиени от Bul Bel са готови да се справят с предизвикателството.

Ето кои са останалите фактори при покупката на този ключов елемент от гардероба на дамите:

Точна обиколка

Ластичните материи често пъти ни заблуждават. Това че сме успели да закопчаем сутиена не означава, че сме направили точно попадение. Обиколката трябва да се измери със сантиметър, който поставяте точно под гърдите. Без да опъвате прекомерно, той ще ви покаже какъв е нужният номер.

Стегнатите сутиени могат да оставят неприятно чувство от носенето. Наред с това, отбелязването на ластика по кожата пречи на оптималното кръвообращение и възпрепятства свободното движение. Има много модели, които предлагат по-свободна и безшевна кройка. Широката долна част, тип бюстие, също е вариант.

Правилна чашка

Тук въпросът става много комплексен. Освен размера й, ще е необходимо да определите и вида. Всеки бюст е различен. От тук и огромното разнообразие от сутиени. За щастие, можем да избираме и да се насладим на заслужен комфорт.

По-малките гърди ще се чувстват добре в чашки с подплънки. Те трябва да са умерени. В противен случай рискувате да изглеждате комично.

Пищните форми имат нужда от стабилна поддръжка. Естественото действие на гравитацията ще ускори процеса на увисване на бюста, ако не се погрижите за това. Банелите също трябва да отговарят. Ако не пасват идеално на формата на гърдите, има риск да се впият в кожата и да доведат до неприятно усещане и зачервяване.

Модели за спортни занимания

За спортните занимания има цяла отделна категория. Именно за това съществуват спортни модели сутиени, които осигуряват едновременно свобода на движение и оптимална поддръжка.

Ако вие спадате към всички онези недоволни от естествените си форми дами и сте решили да си поставите импланти, след като преустановите носенето на задължителния след операцията сутиен ще се наложи да си подновите целия шкаф с бельо. Новите форми ще изискват не само нов размер, но вероятно съвсем различен модел.

Правилният и качествен сутиен може да постигне чудеса във визуално отношение. Бюстът е сред най-тачените прелести на нежната половина от човечеството и определено заслужава специално отношение.

Bul Bel засвидетелстват такова чрез уникални материи и съвършен дизайн.

Позволете си лукса да заблестите в най-изтънченото бельо. Всичко друго оставяме на вашето въображение.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари