Как да включим асиметричния стил късо-дълго в нашия начин на обличане

A+ A-
4536 прегледа 0 Коментара
Жизнерадостна и цветна, късо-дълго тенденцията е чудесен начин да се докаже, че сте облечени със стил „на мода”. Става въпрос за роклите, които отпред са съвсем мини, а отзад за дълги почти до земята. Само не забравяйте, една съществена точка, а именно повода, преди да финализирате стила на обличане, заедно с обувките и аксесоарите.

1. Коктейлна рокля. Добавете женственост и драмтичност за следващия си коктейл с прекрасна коктейлна рокля. Въпреки че има много цветове, които допълват дрехата, златните аксесоари са силно на мода този сезон. Все пак, ако искате да опитате нещо различно този път, можете да се откажете от тях и да заложите на аксесоари в бежово, бяло, черно, и дори тъмни нюанси в цвета на роклята.

2. Рокля в стил среща на кафе. Среща с приятелче за чаша чай? Може би „не толкова очевидно” късо-дългата рокля може да го събуди! Фините оттенъци и кройката със сигурност правят тази рокля истински победител за случая. Аксесоарите е добре да са деликатни и едва доловими; цялостния вид не изисква смели изявления. Целта е да се покаже класа, но с отношение.

3. Рокля за офис парти. Офис сбирките могат да бъдат скучни, но това не означава, че вашия тоалет трябва да съответства на атмосферата. Включете някои елементи, носещи драма и жизненост чрез рокля с леопардов принт и изящни аксесоари, например. Може да не искате да направите тоалета много открит или прекалено крещящ за офис партито, заложете на рокля със сладка, невинна и романтична дантела на раменете.

Рокля за офис парти

4. Вечерна рокля за бал
. Асиметричната късо-дълга рокля успява да изглежда нежно и деликатно, но е толкова жестока и изразителна. Оставете клишираните пастелни цветове или пък глуповато жизнерадостните, лъскави рокли зад гърба, и отиде на бала с рокля със загадъчен синьо-зелен принт. Знаете ли, че една рокля има потенциал, когато не можете да откъснете поглед от нея. Крайните аксесоари изберете в зависимост от цветовете на роклята, но е хубаво да има и нещо, което забавно да изненада всички около вас.

рокля за бал

5. Романтична рокля за среща. Бъдете закачливи и същевременно грациозни. А пастелена рокля в ментово зелено е това, което трябва да накара избранника ви да си падне по вас. Насладете се на срещата, без да се суетите около това, което сте облекли (защото тази рокля е перфектна!). И ако мечтаете за романтична, но приключенска среща, прескочете токовете и заложете направо за балеринки или равни обувки.

6. Рокля за сватбено тържество. За да бъде вашия тоалет толкова фин, че да се превърнете в един от най-въздействащите гости, какъв по-добър начин от този да отидете на сватбата с прелестна късо-дълга рокля. Този стил може да се носи както официално, така и небрежно, независимо от времето. Ако искате, можете да включите и кобалтови аксесоари, които съответстват и допълват роклята, или да заложите на страстни ярко оранжеви или горещи розови...

7. Вечерна клубна рокля за девойки. Какви са възможностите? Циклама е прекрасен нюанс, с който може да откраденет всички погледи. Изберете аксесоари в злато, сребро, лилаво, черно, бежово или кафяво и няма да сгрешите. За една нощ в града с момичетата, заложете на този стил и прекарайте незабравима нощ. Никой няма да може да свали очи от вас. Ако времето е хладно, този стил работи като идеален чрез наслоени елементи. Носете кожено яке, жилетка или дънково яке с боти или високи до коленете ботуши, за да ви бъде достатъчно топло, и да сте в хармония с най-новите тенденции. Аксесоарите осигуряват правото да завършите своя стил и не трябва да се пренебрегват. Така че, бъдете мъдри и изберете умело.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари