Заложете на практични идеи: Топ 4 на перфектните подаръци за мъже

A+ A-
2735 прегледа 0 Коментара
Ако сте изчерпали въображението си, обърнете се към онези подаръци, които ще улеснят ежедневието или ще внесат разнообразие в него

Има едно златно правило, когато искате да изненадате мъж, независимо дали той има повод или не: Ако един подарък не може да бъде използван реално, той просто не съществува! Дори романтичните представители на силния пол признават предимно практичните подаръци. Ето защо, когато изпаднете в затруднение, никога не забравяйте, че имате полезен ход, колкото и голямо да ви изглежда предизвикателството.

Докато мъжете са ангажирани да покоряват върхове в кариерата и да умуват върху велики дела, кроейки планове за големия си удар, те често са склонни да затварят очите си за тривиалните си нужди. Следователно, няма нищо шокиращо в това, че доста от половинките, изчерпали се откъм идеи за подаръци, купуват чорапи на своите мъже. Съгласете се, че дори е доста мило, ако приятелят или съпругът до вас отвори чекмеджето си и вместо старите овехтели чифтове открие чисто нови чорапи от всички основни цветове. Тук ключът се крие в елемента на изненадата, който никога не бива да подценявате.

Примерът с чорапите е банален и едва ли ще послужи за вдъхновение, но ето как да действате, когато мъжът до вас очаква подарък:

1. Подарък за мъж от любимият онлайн магазин

Уикендът е чудесно време не само за разходки и вечери навън, но и за разглеждане на любимия онлайн магазин в компанията на партньора. Ако той вече е избрал облекло или принадлежности за хобито си, вие може да ги закупите, като ги съчетаете с подходяща концепция при поднасянето.

2. Директен въпрос

На директен въпрос – директен отговор. Ако сте двойка, не е неловко да отправите питане за желанията му относно подаръците и да се съобразите с тях. Вие ще се почувствате облекчени, а той ще бъде печелившият в случая.

3. Моментен проблясък

Винаги може да разчитате на интуиция, моментен проблясък или перфектното предложение в последния момент. Тук вариантите са многобройни – от романтична почивка, приключение с лодка, стига да има водоем наблизо и да не страдате от морска болест, до съвместни забавления според вкуса и предпочитанията ви. Когато искаме да създадем радост, винаги може да открием начин за това.

4. Подарък, но не материален

Това е един чудесен избор, ако искате да подарите преживявания и приятни емоции. Останалото може да е само допълнение към пътуване извън града, скачане с парашут или обиколка из родните забележителности. В крайна сметка едно от най-ценните неща днес е времето, което никога не ни достига, особено за близките.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари