Какъв подарък е най-подходящ за нов дом?

A+ A-
3568 прегледа 0 Коментара
Опитвате се да намерите идеалния подарък за новия дом на ваши приятели? Нямате представа на какво да заложите: практичното или оригиналното? Действително не е никак лесно да направите този избор, особено ако не познавате добре вкусовете на новодомците.

Поканени сте на освещаването на новия дом на ваши близки или приятели и сте поставени пред трудната дилема с подаръците? Искате да подарите нещо повече от сувенир, който бързо ще бъде забравен и прибран в някой шкаф? Подаръците за домакинството действително имат добре спечелена репутация, че обикновено завършваш в килера. Но това не е задължително, ако направите информиран избор.

Вижте и нашите предложения за перфектните подаръци, които ще допринесат за уюта на дома и ще бъдат полезни и използвани ежедневно:

 Прибори за хранене

Вероятно първата ви мисъл да подарите прибори за хранене не е особено ентусиазирана? А сега си представете луксозни, изискани прибори, които добавят стойност на всяка трапеза и привличат погледа ви с бляскавия си и изтънчен вид.

 Иноксови прибори

 Посребрени прибори

 Позлатени прибори

 Луксозни сребърни прибори.

Можете да изберете луксозен комплект прибори за хранене, които буквално ще бъдат вечни. Това прави този подарък стойностен и незаменим, особено когато става въпрос за близки хора. Но дори да не разполагате с по-голям бюджет, можете да намерите качествени прибори за хранене на ниски цени.

Важното е да съобразите броя на приборите според домакинството. А ако новодомците са любители на изтънчената кухня, защо не ги сюрпризирате с прибори за хайвер? Друга страхотна идея са качествените прибори за сервиране. Този подарък определено показва добър вкус и винаги може да бъде полезен.

 Комплект кухненски ножове

Добрите кухненски ножове са незаменим подарък за всяко домакинство. Те показват вашето желание да подарите нещо наистина полезно и необходимо. Освен това ще бъдат използвани дълго време, особено ако са качествени.

Днес на пазара има широка гама от кухненски ножове както от висок клас, така и по-бюджетни. Един луксозен комплект ножове е значим и стойностен подарък и повярвайте – ще влезе в употреба веднага.

Ако за домакините готвенето е професия, можете да се насочите и към комплект професионални кухненски ножове. Но дори и за любителите готвачи, това е подарък, който веднага ще промени вида на ястията.

Красивият комплект ножове със стойка пък може да се превърне в акцент на кухненския плот. За целта изберете стойка от дърво, която изглежда автентично и изискано.
Помислете също за комплект ножове за сирене в изискана кутия, която впечатлява с външния си вид. Това е подарък, който често е пренебрегван, но за сметка на това винаги влиза в употреба.

Порцелан

В продължение на векове порцеланът е смятан за ценен, класически и същевременно модерен. Той впечатлява със своя филигранен крехък вид, въпреки който е и много здрав. Не случайно порцелановите съдове за ценна семейна реликва, която се предава от поколение на поколение.

Порцеланът е не само най-финият, но и най-стабилният вид керамика. Така че, ако искате подарък, който ще спечели сърцата на домакините, комплект порцеланови чаши или съдове е най-добрият избор.

Помислете за:

 Луксозен порцеланов сет за чай
 Дизайнерски порцеланов сет за кафе
 Красиви купи за салата
 Декоративни дизайнерски чинии
 Декоративни подноси от порцелан
 Голямо плато от порцелан
 Арт комплект купички за ядки
 Луксозна фруктиера
 Поднос за сервиране на три нива
 Английски чайник от костен порцелан.

Разнообразието от дизайнерски порцелан онлайн действително е голямо, така че лесно можете да изберете съвършения подарък. Определете бюджет и се вдъхновете от богатия свят на порцелана. Вероятно ще се ентусиазирате да обновите и своята кухня с красиви порцеланови комплекти. Удоволствието да ги притежавате и използвате наистина е незаменимо.

Хубаво е също така да правим разлика между порцелан и керамика. Порцеланът е по-скъп, но затова пък е по-качествен и издръжлив. Керамичните съдове лесно се надраскват, а ръбчетата се отчупват, на което се дължи и по-ниската цена.

А ако се чудите кой е най-добрият порцелан, вероятно ще ви е интересно да научите, че това е финият костен порцелан от Англия. Удоволствие е да отпивате от чаена чаша от английски порцелан, която ви отвежда в очарователната английска обстановка, богато декорирана маса на романтичен фон и носталгични ретро нотки.
Удоволствие е да притежавате подобно творение на изкуството, което всъщност не е толкова недостъпно.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари