Кои хора притежават свръхестествени сили?

A+ A-
107182 прегледа 0 Коментара
Да си необикновен в днешно време не е кой знае какво постижение, тъй като живеем във века на различните хора.

И все пак сред нас има такива, които се славят с повече способности, било по отношение на интуицията, или дори най-простото из дебрите на мистичното – да имаш силно влияние върху хората. Въпрос на психология, биха казали някои. И те ще са прави, разбира се, но трябва да отбележим, че бегли познания в сферата не са достатъчни, ако човек не развива дадените си от природата сили.

Когато говорим за свръхестествени умения, то ние веднага се сещаме за ясновидци или врачки. Не е удачно да правим подобни сравнения, понеже тези названия са изключително компрометирани, поради редица спекулации от страна на практикуващите го срещу солидно заплащане. Ще говорим за хората, които имат истинска дарба и не търсят непременно облаги.

ясновидци и врачки

Кои са признаците


Някои насоки ще ви помогнат да осъзнаете, че имате досег със свръхестествени сили, особено ако забелязвате странни явления у дома. Те може да са свързани с необясними миризми, идващи внезапно и отиващи си по същия начин. Може да живеете с усещането, че въздухът в къщата ви е застоял и трудно успявате да дишате нормално – тогава окултните изследователи считат, че у вас витае духът на починал близък.

Може да чувате гласове докато спите или будувате. Интерпретациите са различни, а ако сте твърдо стъпил на земята, ще го отдадете на съвсем логичното предположение, че съседът е запалил тенджерата, например.

Това е ваш избор, но при всички случаи, ако винаги сте имали по-засилени усещания и преживявания в невидими светове, вие ще търсите какво се крие под завесата, а традиционните версии няма да ви задоволяват.

Възможно е дори да откривате предмети на места, където със сигурност не сте ги слагали, или даже да можете да се закълнете, че понякога някой ви докосва, а в стаята няма никой.

Това прави ли ви човек със свръхестествени сили? На практика не.

супер човек


Вие може да сте абсолютен Тома неверни и пак да се сблъскате с феномени, за съществуването на които науката трудно намира логични доводи. Паранормалните способности се открояват, когато вие самите се грижите да ги развивате, когато помагате на околните с тяхна помощ, когато успявате да предугаждате бъдещето и имате силата да прозрете всяка ситуация по пътя ви.

В началото нещата изглеждат като един весел експеримент, после се впускате в играта и ви завладява, но накрая сте шокирани от резултатите. Те ви отрезвяват, защото е меко казано плашещо да си няколко крачки пред другите, да си близо до Бог, да трептиш в синхрон с Вселената.

Това обикновено става, когато знаете, че предстои нечия смърт и тя ви зашлеви с реалното си проявление. Тогава си давате сметка, че мъдростта определено трупа печал и за положителни емоции място има, само когато си успял да спасиш някого от лапите на съдбата.

Дали това е възможно въобще, или просто сте го насочили как да се възползва от късмета си, е съвсем отделна тема. Факт е, че вие си бил човекът, който му е подал ръка, а това винаги ни прави щастливи. Така или иначе, вие ще трябва да се научите да живеете със своите свръхестествени сили.

Примирявате се, че не сте като познатите ви, че се вълнувате от гледната точка, която убягва на повечето, че познавате в дълбочина проблемите, търсите причините за онези следствия, за които сме свикнали само да се вайкаме. И това обаче не е достатъчно, за да ви обявим за човек с изключителни умения, излизащи над нормалните определения.

хора с изключителни умения

Какво ги отличава 


И сега е моментът да ви разкрием най-голямата изненада.

Вие не сте много по-различен от останалите. Цялата истина е, че психиката има невероятна сила, а тези способности се крият в съзнанието на всеки от нас. Друг е въпросът дали ние искаме да ги развием, какво правим по въпроса и стремим ли се към съвършенство и единство със Създателя (който и да е той според разбиранията ви).

Несъмнено, сред нас има по-ярки таланти, както когато говорим за рисуване. Но всяка дарба изисква труд, постоянство и концентрирано внимание. Няма как да се превърнете във виртуоз, ако не полагате усилия, защото иначе ще си останете на най-ниското ниво, а уменията ви ще бъдат погубени.

Да наложите контрол върху способностите си, вече означава, че поемате отговорност да ги владеете. Ето това би могло да ви направи отличен познавач на човешката душа, личност, водена от интуицията, а когато това се случи, прозренията тепърва ще ви навестяват.

Всеки от нас е уникален по своему, а отличната подготовка само ни усъвършенства в придобиването на свръхестествени сили. Тях реално няма как да се мъчим да набавим, защото ги имаме по рождение или не, както разполагаме с възможностите на подсъзнанието си, но редовно го подценяваме за сметка на разума си.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари