3 причини желанията ви да не се сбъдват

A+ A-
18251 прегледа 0 Коментара
Винаги има някаква причина, желанията ни да не се сбъдват моментално.

За да се похвалим със сбъднати желания, ние трябва да бъдем по-търпеливи, мъдри и спокойни, вярващи във Вселената. Независимо дали сте скептични към тезата, че всеки от нас може да твори своята реалност, можете поне да експериментирате и да се убедите сами в твърденията. Разочарованието трябва да почака, няма място за него, тъй като винаги има причина желанието ни да не се е случило на този етап. Помнете, че то предстои да ви сполети, просто трябва време и правилна нагласа.

пожелайте си нещо


Честа смяна на желанията


Това не е препоръчително, ако държите на конкретни цели. Трябва да изчистите ума си, да се концентрирате и да зададете съответната „програма“. Ако тъкмо сте пуснали поръчка и някой започва да я подготвя, дори е тръгнал да ви я доставя, а вие междувременно сте си сменили настроението… Сами разбирате, че няма как да ви се сбъдват желанията, или поне не и по начина, по който очаквате.

Ако потропвате нервно с крак и сами не знаете какво искате, то определено няма да сте от печелившата страна. Дори и на небесните сили им трябва технологично време, за да могат да проявят своето великодушие, казват съвсем не на шега езотериците. Те са категорични, че на вас ви е необходима не само твърдост по отношение на исканото, но и сто процентова вътрешна убеденост, че то ще се сбъдне.

готови ли сте да получите?


А вие готови ли сте


С желанията има някои деликатни моменти, за които хората не само не са узрели, но и не искат да чуят. Повечето не вярват в карма и прераждане, но дори да отхвърлят като версия съществуването им, Вселената има своя висш енергиен механизъм за разпределяне на благата.

Всякакви обстоятелства и фактори са от значение, които биха могли да наклонят живота ви в посока, която самите вие дори не бихте си пожелали. Всичко има своя смисъл и е заело правилното място, независимо как ви изглежда на вас. Вероятно е нужно още малко време, за да се почувствате готови, да приемете предизвикателството на сбъднатото желание. Просто потърпете!

Наполовина щастие


Не е изключено да стане така, че желанието ви да се сбъдне наполовина, или съвсем частично, което няма как да ви удовлетворява. Защо е станало така? Препрочетете написаното дотук и помислете добре – дали сте го формулирали коректно, имали ли сте доверие, че ще се сбъдне, или пък то е свързано с друг човек, което не е редно. Вариантите са доста, но при всички случаи трябва да спрете със съмненията, сарказма и закодирането, че нямате късмет и чудесата идват само при другите.

А освен това има и един любопитен детайл. Желанието ви може да е започнало да се сбъдва, но да ви застига на порции, затова не се отказвайте от него, а продължавайте все така да гледате напред с широко отворени очи и огромна усмивка. В течение на времето вие ще получите подходящите знаци, дали желанието ви тепърва ще търпи развитие.

бъдете позитивно настроени

Запомнете златната формула: отправяйте ясни желания, бъдете постоянни, без грам колебание по отношение на сбъдването им и с цялото си сърце се стремете да изживеете емоцията, все едно те вече са налице.
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари