Как да спечелите желаната жена?

A+ A-
29444 прегледа 0 Коментара
Много мъже са готови да направят всичко, само и само да могат да спечелят жената, която им е на сърцето. За съжаление, малко от тях знаят как точно да постъпят и доста често правят големи небивалици, които предварително могат да съсипят иначе една потенциално добра връзка.

Няма универсална рецепта, която да върши работа навсякъде, защото жените са една сложна вселена и към всяка има правилен индивидуален подход, но все пак има едни правила, които ако се спазват, шансовете ви за успех драстично ще се увеличат!

Ето ги:

1. Подаръциподаръци Рядкост е да има човек, който да не обича да бъде изненадван с подаръци. Това се отнася с още по-голяма сила за жените. Някои от тях направо се разтапят при вида на подаръка. Колкото по-интересен, нестандартен, персонализиран и с изразено отношение – толкова по-добре.

2. Увереност


Колкото по-уверен, независим и силен изглежда един мъж, толкова шанса да бъде харесан от дамите нараства. Почти всяка жена иска да се чувства сигурна, спокойна и пазена. А в компанията на уверения мъж няма място за притеснение и лесно падат всякакви задръжки ;)

3. Ясен план в живота


Мъжете, които имат ясно изградени планове за живота си и неотстъпно гонят всичко, към което се стремят, изглеждат много по-обаятелни и притегателни за нежните създания, от колкото лентяите, които живеят ден за ден и изглежда, че нищо конкретно не ги интересува.

4. Кавалерство

кавалерство

Не се заблуждавайте, че живеем в равнопоставени времена и кавалерството е отдавна отминало рицарско държание, и няма никакво значение. Даже напротив – сега кавалерите се забелязват и отличават още по-силно и със сигурност правят много по-добро впечатление, от колкото мъжете, които очакват поради една или друга причина дамите да им кавалерстват!

5. Несигурност


Тази точка е много специфична и малко трудна за обяснение и няма нищо общо с това, да постъпвате очевидно лошо и неприемливо, карайки дамите да се съмняват във вас. Става дума за една много загадъчна и мистериозна сдържаност, която не позволява лесно да се разбере какво мислите и как действате.

Правите нещо, което ще загатне, че може би харесвате определен човек, но в следващия момент друго ваше действие пък ще накара дамата, към която сте се устремил, да се разколебае и да се зачуди, нали наистина я харесвате... Интересно нали foot-in-mouth

6. Външен вид


Чели сме много и всеки си има мнение на тази тема, и може би всичките са верни, но няма как да отречете, че добрия и поддържан външен вид би бил само и единствено във ваша полза?

Вие кого бихте предпочели – мръсния оръпляк, с очевидно неподходящи за него дрехи и лоша стойка, или неговата противоположност?

7. Усмивката


Готови сме да се обзаложим с всеки, който не е съгласен, че мъжете, които се усмихват по-често ги сполетява много по-добра съдба, от тези, който не се усмихват толкова често или се мръщят. И не става дума само за любовния небосклон...

8. Химия


Каквото и да правим, винаги има възможност да не постигнем това, към което се стремим или обратното – даже нито една от тези точки да не спазите, има вариант, в който ще спечелите желаната жена, просто защото межу вас има химия. Това е един от неразгаданите дарове на вселената или може би божествената намеса...

любовна химия
Сподели
За автора
Epis

Информацията, която търсите...

Свързани публикации
Коментари